Primary Navigation:
Deutsche Bank Search

André Smits
Member of the WM Lux Management Team
Business Head Benelux

Welkom bij Wealth Management in Luxemburg

Van harte welkom bij DB Luxembourg S.A. Wij zijn al meer dan 40 jaar actief in Luxemburg en leveren diensten aan internationale ondernemers, families en instellingen in strategische kwesties die voortvloeien uit het beheer van hun vermogen. Naast klassieke vermogensallocatie en -beheer, bieden wij onze cliёnten ook kredietexpertise. Ons dienstenprofiel wordt verder aangevuld door onze nauwe relaties met onze wereldwijde investment bank. Zo bieden wij toegang tot kapitaalmarktoplossingen voor uw privé- en ondernemersactiviteiten die veelal zijn voorbehouden aan professionele partijen.

Door internationale ondernemers, hun families en financiële tussenpersonen in het huidige lastige klimaat te ondersteunen bij hun projecten, dragen onze private bankers bij aan vermogensgroei en welvaart in het hart van de Europese Unie, voor de huidige en voor toekomstige generaties. U profiteert van de wereldwijde bedrijfsactiviteiten van één van 's werelds meest sterke en toonaangevende banken, gecombineerd met de lokale voordelen die Luxemburg biedt.

Vermogende beleggers uit de hele wereld vertrouwen op de internationale allure en de deskundigheid van het financiële centrum Luxemburg. Luxemburg biedt tevens een ideaal platform om vermogen te behouden voor toekomstige generaties.

Mijn collega's en ik willen u graag overtuigen van de voordelen die onze "Passion to Perform" u biedt. Welkom bij Deutsche Bank Luxembourg S.A.

André Smits
Member of the WM Luxembourg Management Team
Business Head Benelux
CIO Insights: Outlook 2017

When rhetoric meets reality: we are living in an exciting and dynamic world with important and evolving trends that will make a material difference to how we live and how we invest.

Lezen

  • Deutsche Bank ziet Corporate Responsibility (CR) (ook wel: Verantwoord Ondernemen (VO)) als investering in de maatschappij en in haar eigen toekomst. Lees meer

  • Kunst is opbouwend. Kunst onderzoekt. Kunst is grensoverschrijdend. Kunst werkt. In het kader van haar culturele activiteiten legt Deutsche Bank al meer dan 30 jaar de nadruk op kunst. Lees meer

Footer Navigation:
Laatste verandering: 30.12.2016
Copyright © 2017 Deutsche Bank AG, Deutsche Asset & Wealth Management